Formació

Creiem que els adults que volem acompanyar de manera respectuosa els processos d’aprenentatge i desenvolupament de les criatures hem de poder créixer, per això organitzem cursos, tallers i xerrades periòdiques impartides per professionals.

 

L’espai de formació està destinat a mares, pares, famílies, educadors/es, professionals i gent interessada en aquest àmbit.

Ens interessa formació en comunicació, educació emocional, alimentació i salut, de parella a família, i altres propostes que interessin als socis/es.

* Per fer el seguiment de les activitats de Formació, dins la Pàgina d’inici trobareu “Núvol de Categories”, cliqueu a Formació.


 

2 thoughts on “Formació

 1. Hola bon dia,
  Sóc mare d’un petit de 20 mesos i educadora infantil de llar d’infants. estic interessada en rebre formació continuada d’aquest forma d’educar i de fer el dia a dia.

  Moltes gràcies.

  Irene Ruiz

  • Hola Irene,

   Si ens escrius a info@agambar.cat amb aquesta demanda que fas i ens facilites la teva adreça de correu electrònic, et podrem enviar tot el que anem fent. També podries subscriure’t al blog per anar-nos seguint.

   gràcies per l’interès.
   Marta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s