Posposem la data de la Jornada de pedagogia sistèmica, deixant-la per la tardor del 2015

Jornada a càrrec de Coral Gómez i Àngi Rota, per a introduir-nos en el concepte de pedagogia sistèmica i treballar-lo a nivell pràctic.

Taller sistèmica

Aquesta jornada consta d’una part teòrica on parlarem dels fonaments i els principis de la pedagogia sistèmica i també d’una part més pràctica, els tallers, que ens permetrà endinsar-nos, a través de vivències més personals, en aquesta nova mirada.

La pedagogia sistèmica és una nova forma de mirar que implica canvis profunds en la nostra forma de pensar l’educació i les nostres actituds cap a  tots  aquells que intervenen en l’acte educatiu: famílies, alumnes, docents, etc. Aquest enfocament pedagògic tracta de crear les condicions idònies per a que l’escola sigui un espai orientat cap a l’aprenentatge de la vida i per que les noves generacions puguin fer quelcom útil amb el legat que els ha estat tramés pel seus pares.

Aquesta jornada és GRATUÏTA PELS SOCIS. Pels no socis el preu de la jornada és de 30 €, 25€ si fas el pagament anticipat. Per a inscriure’t en el taller, envia un correu electrònic a info@agambar.cat. Rebràs un correu amb les instruccions per a fer el pagament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s