Tallers de juliol: Deixa’t sorprendre!

L’Associació Agambar i Vincles (http://vincles.cat) organitzem un cicle de tallers pel mes de juliol sota el títol: 
Deixa’t sorprendre! 
 
El dimarts 8 de juliol iniciarem el cicle amb la Xerrada: Educar en la sorpresa, basada en el llibre que porta aquest títol, de Catherine L’Ecuyer.
La xerrada serà a les 19 h a Vincles (c/ Moragas, 28, 2n 2a. Sta. Coloma de Farners), a càrrer de la psicòloga Alba Cunill. És gratuïta.
 
El dimecres 9 de juliol farem el primer taller: L’orchestra Fireluche per dins. Aquest taller està obert a infants de totes les edats. Els músics de l’orquestra portaran els instruments i els infants els podran tocar, provar, sentir, mirar, … El taller es farà a les 17h al local d’Agambar (Antic Escorxador de Sta. Coloma, carretera antiga de Sant Hilari Sacalm) i tindrà una durada d’una hora i quart aproximadament. Té un cost de 15 € / familia.
 
El dimecres 16 de juliol tindrà lloc el Taller d’ombres xineses. En aquest taller els infants aprendran la tècnica de  les ombres xineses,  veuran un conte representat i després podran fer-lo ells projectant els seus cossos a la paret aplicant la tècnica apresa. El taller anirà a càrrec de Daniele Cipolleti i Imma Serrat; tindrà lloc de 17.00 a 19.00h, es farà al local de Vincles. És per a infants d’entre 6 i 11 anys i té un cost de 15 €/familia.
 
El dimecres 23 de juliol tancarem el cicle amb un Taller d’Arteràpia per a adults, facilitat per l’arterapeuta Eli Costa, que proposarà activitats sorprenents que convidaran a la reflexió personal i a l’experimentació. El taller es realitzarà a les 18h local d’Agambar(antic escorxador de Sta. Coloma de Farners). Té un cost de 15 € / familia.
 
La participació als 3 tallers té un cost de 40 €/familia.
 
El preu, tant en el cas de tallers solts com el conjunt dels 3 tallers, és preu familiar (és a dir, només es paga una vegada, encara que hi participi més d’un germà i/o els dos pares) .
 
Per a més informació i inscripcions podeu:
Trucar al 972840516
Enviar missatge o whatsapp al 695242044
Escriure un mail a: alba@vincles.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s